Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de sucre de canne
- le jus d'un citron jaune
- 50 g d'eau
- 2 brins de basilic frais, équeutés (opcjonalnie)
- 200 g de melon, coupé en morceaux
- 200 g de pastèque, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kJ / 78.9 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20 Min
Bruschetta melon-poivron
25 Min
Granité au citron
3u. 10min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 Min
Granité fraise
3u. 10min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 Min
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3h 30min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3 Std. 20 Min
Tiramisu facile aux fraises
20 Min
Jus de fraises
10 Min
Compote banane-kiwi
35 Min