
Urządzenia i Akcesoria
吮指慢燉嫩小牛
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
經典棉花薯泥
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)400 克
-
鮮奶油200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化100 克
-
鹽1 小撮
-
肉豆蔻粉1 小撮
野菇醬燉小牛
-
洋蔥 切塊300 克
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
蘑菇 切塊50 克
-
乾燥牛肝菌 浸泡20分鐘後瀝乾30 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
小牛牛腱 切塊(約4公分)500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1082 kcal /
4529 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
94.4 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fabien Vergé
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan