Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
經典棉花薯泥
- 400 克 馬鈴薯, 去皮,切塊(約2公分)
- 200 克 鮮奶油
- 100 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 肉豆蔻粉
野菇醬燉小牛
- 300 克 洋蔥, 切塊
- 1 大匙 特級初榨橄欖油
- 50 克 蘑菇, 切塊
- 30 克 乾燥牛肝菌, 浸泡20分鐘後瀝乾
- 100 克 鮮奶油
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 小牛菲力, 切塊(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4529 kJ / 1082 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 94.4 g
- Błonnik
- 3.7 g