Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 200 克 花枝 ,切圈
- 60 克 蘆筍 ,切小段
- 60 克 玉米筍 ,切小塊
- 20 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 檸檬汁
- 2 茶匙 魚露
- 1 大匙 糖
- 50 克 小蕃茄 ,切對半
- 120 克 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 354 kJ / 84.5 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g