泰式藜麥海鮮沙拉

泰式藜麥海鮮沙拉

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 500 克
  • 花枝 ,切圈
    200 克
  • 蘆筍 ,切小段
    60 克
  • 玉米筍 ,切小塊
    60 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 1 大匙
  • 小蕃茄 ,切對半
    50 克
  • 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
    120 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 84.5 kcal / 354 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...