
Urządzenia i Akcesoria
銀絲卷
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 個
Składniki
-
牛奶125 克
-
糖15 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 ,多備一些撒粉用250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油 ,多備一些刷油用1 茶匙
-
南瓜粉 (先與1茶匙水混勻)1 茶匙
-
水 (蒸煮用)500 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
215.2 kcal /
900 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan