Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 克 牛奶
- 15 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 250 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 油 ,多備一些刷油用
- 1 茶匙 南瓜粉 (先與1茶匙水混勻)
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 900 kJ / 215.2 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 1 g