肉醬杏鮑菇千層麵

肉醬杏鮑菇千層麵

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉絲 ,剝散,放入冰箱冷凍約1小時
    450 克
  • 杏鮑菇 ,整枝,切圓片(厚約0.5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 罐裝切碎蕃茄 (不含液體)
    200 克
  • 蕃茄糊
    60 克
  • 紅酒
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 奶油 ,室溫軟化
    5 克
  • 比薩起士絲
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 378.6 kcal / 1582.7 kJ
Białko 34.4 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 18.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 71.3 g
Sód 439.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...