Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowe jajka z migdałami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
15 sztuk
Składniki
-
80 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
80 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
15 g oliwy z oliwek15 g oleju
-
15 migdałów, blanszowanych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piernik choinka
15 godz. 30 min
Ciasto wiosenna stokrotka
50 min
Laski św. Mikołaja
3 godz. 20 min
Walentynkowe serduszka brownie
2 godz. 50 min
Tort z niespodzianką
12 godz.
Babka z kakaowym sercem z chili
2 godz. 40 min
Pasta karczochowa
5 min
Ciasto jubileuszowe
2 godz. 30 min
Ciasto „ser” na prima aprilis
5 godz. 15 min
Francuskie ciasto Trzech Króli (Galette de Rois)
2 godz. 30 min
Słodki kalendarz adwentowy
1 godz. 20 min
Świąteczne choinki brownie
2 godz. 50 min