Rustici alla carbonara

Rustici alla carbonara

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di guanciale a cubetti o striscioline
    120 g
  • di latte intero
    250 g
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di sale
    ⅓ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • tuorli
    3
Terminare la preparazione
  • uovo sbattuto
    1
  • di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
    2 dosi
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 582 kcal / 2433 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 45.7 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 24.3 g
Sód 497.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...