Costolette di agnello in salsa bernese

Costolette di agnello in salsa bernese

3.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 porzione

Składniki

Marinatura
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • ½ cucchiaino di pepe nero in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di aceto di mele
  • 50 g di acqua
Costolette di agnello
  • 800 g di costolette di agnello
Salsa bernese
  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 100 g di farina
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 70 g di olio di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1151.1 mg
Białko 39.1 g
Kalorie 5308.7 kJ / 1268.8 kcal
Tłuszcz 111.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 50.6 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...