Préfou à l'ail, au chèvre et au miel

Préfou à l'ail, au chèvre et au miel

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions

Składniki

La pâte à pain
  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de blé type 55
    300 g
  • de sel
    1 c. à café bombée
  • farine de blé type 55, pour le plan de travail
La garniture
  • gousses d'ail
    4
  • de persil plat frais
    4 brins
  • de beurre mou coupé en morceaux
    60 g
  • de fromage de chèvre frais
    200 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de miel
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272.3 kcal / 1139.1 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 32.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 559.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...