
Urządzenia i Akcesoria
Galette pomme-speculoos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 parts
Składniki
La pâte feuilletée express
-
de beurre demi-sel préalablement congelé en morceaux200 g
-
de farine de blé200 g
-
d'eau froide90 g
La pâte de speculoos
-
de sucre en poudre20 g
-
de cassonade25 g
-
de biscuits speculoos émiettés200 g
-
de lait entier100 g
-
de beurre doux coupé en morceaux50 g
La garniture aux pommes
-
d'eau500 g
-
de pommes coupées en quartiers400 g
-
œuf1
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
654.9 kcal /
2739.9 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
43.4 g
Węglowodany
61.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
26.1 g
Sód
275.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'Epiphanie !
15 Przepisów
Francja
Francja