Pannacotta de Pâques

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Les coques en chocolat
  • de chocolat noir en morceaux
    400 g
La pannacotta à la vanille
  • feuilles de gélatine alimentaire
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de lait
    300 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • gousse de vanille
    1
Le coulis de mangue
  • mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
    1
  • de jus de citron vert
    25 g
  • d'eau
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 482.6 kcal / 2019.3 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 34.6 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 20.8 g
Sód 53.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...