Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes

Cocktail fraise-champagne et minicheesecakes

4.4 19 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pièces

Składniki

Les minicheesecakes salés
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de biscuits apéritifs salés, type Tuc
    70 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de fromage à tartiner type Philadelphia
    400 g
  • de paprika doux en poudre (opcjonalnie)
    1 - 2 pincées
Le champagne à la fraise
  • de fraises coupées en deux
    100 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de champagne
    150 g
    150 g de vin blanc, pétillant

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 351.6 kcal / 1471.2 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 488.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...