
Urządzenia i Akcesoria
Donuts poireau et chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
beurre pour la plaque
-
de chorizo coupé en dés150 g
-
de poireaux coupés en morceaux350 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
de crème fraîche220 g
-
œufs3
-
de fécule de maïs100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
228.7 kcal /
957 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
14.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
180.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Goûters sucrés et salés
23 Przepisy
Francja
Francja