
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre pour la plaque
- 150 g de chorizo coupé en dés
- 350 g de poireaux coupés en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 220 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 100 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 228.7 kcal / 957 kJ
- Białko
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Sód
- 180.8 mg