Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)270 g
-
butternut squash peeled if desired, cut in pieces (4 cm)330 g
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)100 g
-
vegetable oil plus 20 g1 Tbsp
-
ground black pepper⅓ tsp
-
fine sea salt2 ⅓ tsp
-
green cardamom pods4
-
poppy seeds1 tsp
-
cloves2
-
brown onions quartered170 g
-
raw cashew nuts35 g
-
blanched almonds35 g
-
bay leaf1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired⅔
-
ground turmeric⅓ tsp
-
ground nutmeg⅓ tsp
-
water1000 g
-
basmati rice150 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tinned coconut milk270 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1449 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
2392.2 kJ /
571.8 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min