Brandade d'effiloché d'agneau

Brandade d'effiloché d'agneau

3.1 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 1000 g de pommes de terre
  • 5 brins de persil frais
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée en morceaux (1,5 cm)
  • 80 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de graines de cumin
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de poivre moulu
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 2 c. à soupe de lait

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 156 mg
Białko 28.1 g
Kalorie 2879.2 kJ / 688.2 kcal
Tłuszcz 52.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Węglowodany 25.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...