Steaks de poulet au paprika, coleslaw maison

Steaks de poulet au paprika, coleslaw maison

4.3 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

Les steaks
  • 500 g de poulet en morceaux
  • 1 petit oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe de paprika
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
Le coleslaw
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin
  • 60 g d'huile de tournesol
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 200 g de carottes en morceaux
  • 350 g de chou blanc en morceaux
  • 1 branche de céleri en morceaux
  • 30 g de raisins secs
  • ½ botte de ciboulette fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 3135 kJ / 749 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...