Steaks de poulet au paprika, coleslaw maison

Steaks de poulet au paprika, coleslaw maison

4.3 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

Les steaks
  • de poulet en morceaux
    500 g
  • petit oignon coupé en quatre
    1
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
Le coleslaw
  • jaune d'œuf
    1
  • de moutarde de Dijon
    2 c. à soupe
  • de vinaigre de vin
    1 c. à soupe
  • d'huile de tournesol
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de carottes en morceaux
    200 g
  • de chou blanc en morceaux
    350 g
  • branche de céleri en morceaux
    1
  • de raisins secs
    30 g
  • botte de ciboulette fraîche
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749 kcal / 3135 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...