Urządzenia i Akcesoria
Haricots blancs Cuisson lente
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
255 g de pois chiches blancs secs255 g de haricots blancs secs
-
eau pour faire tremper
-
910 g de bouillon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
92.2 kJ /
22.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 min
Choucroute
12 godz. 15 min
Pommes de terre rissolées
20 min
Bouillon de poulet maison
50 min
Cuisson du millet
45 min
Lait d’amandes (Métrique)
1 godz. 20 min
Lait de riz brun (Métrique)
10 min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 godz. 10 min
Café moulu
5 min
Moudre son café
5 min
Farine complète
5 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min