![Haricots blancs Cuisson lente Haricots blancs Cuisson lente](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8365248ec8770c5b17f2503cad37bff4/Derivates/10a56b581c983a2454bb68d5ef9d7be1add1d615.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
255
g de haricots blancs secs
lub 255 g de pois chiches blancs secs - eau, pour faire tremper
- 910 g de bouillon
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 92.2 kJ / 22.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 39.8 mg
Alternatywne przepisy
Tartinade aux champignons
30min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz
25min
Potée de légumes
50min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Bouillon de bœuf
3h 50min
Cuisson des pâtes
25min
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Cuisson du riz long blanc
35min