Urządzenia i Akcesoria
Haricots blancs Cuisson lente
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
255 g de pois chiches blancs secs255 g de haricots blancs secs
-
eau pour faire tremper
-
910 g de bouillon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
92.2 kJ /
22.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moules au naturel
20 min
Bouillon de poisson
35 min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 godz.
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
1 godz. 30 min
Chili con carne Cuisson lente
7 godz.
Viande de bison hachée
35 min
Cuisson du millet
45 min
Lait de soya (Métrique)
1 godz. 35 min
Café moulu
5 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 godz. 30 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.