Haricots blancs Cuisson lente

Haricots blancs Cuisson lente

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de haricots blancs secs
    255 g
    255 g de pois chiches blancs secs
  • eau pour faire tremper
  • de bouillon
    910 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 22.1 kcal / 92.2 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 4.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 39.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...