Urządzenia i Akcesoria
Sourdough potato bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
12 slices
Składniki
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
252.7 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
750.1 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min