Urządzenia i Akcesoria
Cherry and peach loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
natural yoghurt200 g
-
eggs2
-
caster sugar150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ripe peaches stones removed, 1 cut into pieces (1 cm) and 1 thinly sliced2
-
fresh cherries pitted200 g
-
flaked almonds (optional)1 tbsp
-
smooth apricot jam softened to glaze
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1312.6 kJ /
313.7 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Almond and pear tart
40 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Peach and plum upside-down cake
50 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min