Urządzenia i Akcesoria
Triple layer bundt cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 portions
Składniki
-
oil spray for greasing
-
raw sugar250 g
-
eggs separated5
-
salt plus ¼ tsp extra1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces250 g
-
sunflower oil (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
poppy seeds50 g
-
cocoa powder20 g
-
orange zest (optional)1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
114.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1440.3 kJ /
342.9 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
33.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche buns with cheese
2h 30min
Panna cotta
6h 15min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Hazelnut torte
3h 15min
Mini French apple cakes
1h 35min
Spanish flan
7h 55min
Zebra bundt
1h 10min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min