Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 843.4 mg
Alternatywne przepisy
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Pizza sauce
30min
French onion dip
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1u. 20min
Quick herb paste
10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.
Caramel peach brioche
2h 15min
Neapolitan pizza
1u. 30min
Apple Tart (TM6)
1hod.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min