
Urządzenia i Akcesoria
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Fruit and nut caramel crunch
-
dried apricots (see Tips)50 g
-
shelled salted pistachio nuts (see Tips)50 g
-
raw sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Brie board
-
triple cream brie rind removed, then bring to room temperature400 g
-
fresh figs cut into thick wedges (see Tips)2
-
prosciutto90 g
-
micro herbs
-
crackers or bread of choice (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
502.3 kcal /
2101.5 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
54.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
843.4 mg