Urządzenia i Akcesoria
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Fruit and nut caramel crunch
-
dried apricots (see Tips)50 g
-
shelled salted pistachio nuts (see Tips)50 g
-
raw sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Brie board
-
triple cream brie rind removed, then bring to room temperature400 g
-
fresh figs cut into thick wedges (see Tips)2
-
prosciutto90 g
-
micro herbs
-
crackers or bread of choice (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
843.4 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2101.5 kJ /
502.3 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Potato Cup Frittata
1 Std.
Maple Cream Custard
20 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Pears in orange syrup
45 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min