Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
TM6

Whipped brie with fruit and nut caramel crunch

4.9 (14 ocen)

Składniki

Fruit and nut caramel crunch

  • 50 g dried apricots (see Tips)
  • 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
  • 250 g raw sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar

Brie board

  • 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
  • 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
  • 90 g prosciutto
  • micro herbs
  • crackers or bread of choice (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2101.5 kJ / 502.3 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
54.7 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Błonnik
2.1 g
Sód
843.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy