Pain bis gratiné à la méditerranéenne

Pain bis gratiné à la méditerranéenne

4.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 tranches

Składniki

  • de pain bis (1 cm)
    8 tranches
  • de fromage en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
    100 g
  • poivron rouge coupé en quartiers (env. 120 g)
    1
  • de salami en tranches, coupées en quatre
    100 g
  • de jambon cuit en tranches, coupées en quatre
    100 g
  • de champignons de Paris frais, en tranches
    170 g
  • de crème entière
    100 g
  • de sel
    ¼ de c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ de c. à café
  • d'origan séché
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 250 kcal / 1048 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...