Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 tranches de pain bis (1 cm)
- 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
- 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
- 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
- 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
- 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 100 g de crème entière
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café d'origan séché
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Croûtes au fromage au four
35 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Tarte aux légumes
1 Std.
Salade au cervelas et fromage
25 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 Min
Pâtes au four rapides
55min