Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cotechino
- 800 g di acqua
- 500 g di lenticchie precotte (se in scatola, il peso sgocciolato)
-
200
g di acqua di cottura delle lenticchie
lub 200 g di acqua + 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1514 kJ / 362 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Cotechino e lenticchie
1h
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Cotechino in crosta di purè
1h 30min
Crema per pandoro
10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min