Risotto alla melagrana e coppa
TM5 TM31 TM6

Risotto alla melagrana e coppa

4.2 (19 ocen)

Składniki

  • 60 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 150 g di coppa a cubetti
  • 100 g di vino bianco
  • 80 g di succo di melagrana
  • 650 g di brodo vegetale
    lub 650 g di acqua +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 melagrana, i chicchi sgranati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2625 kJ / 627 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
75.9 g
Tłuszcz
29.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy