Risotto alla melagrana e coppa

Risotto alla melagrana e coppa

4.2 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 150 g di coppa a cubetti
  • 100 g di vino bianco
  • 80 g di succo di melagrana
  • 650 g di brodo vegetale
    650 g di acqua, +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 melagrana i chicchi sgranati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.2 g
Kalorie 2625 kJ / 627 kcal
Tłuszcz 29.5 g
Węglowodany 75.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...