Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 700 g de patates douces, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre noir moulu
- 1 gousse d'ail
- 80 g de tomates séchées, égoutté
- 5 g de coriandre fraîche
- 400 g de filet de dinde, sans peau coupés en morceaux
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 8 c. à soupe de guacamole
- 40 g d'épinards frais
- 4 tranches de cheddar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2251.9 kJ / 538.2 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 1045.3 mg
Alternatywne przepisy
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 Std. 10 Min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15min
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
L'histoire Vorwerk
5min
L'aventure Vorwerk - Starmix
5min
ATELIER menu 2
1 Std.
L'aventure Vorwerk
5min
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1 Std.
Coupe des îles
10h 30min
Pain complet vapeur
4h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.