Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Christmas fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz. 35 min
24 portions
Składniki
-
pitted dates100 g
-
raisins150 g
-
currants150 g
-
dried cranberries100 g
-
mixed peel100 g
-
brown sugar200 g
-
orange zest only, no white pith1
-
salt½ tsp
-
unsalted butter300 g
-
water100 g
-
brandy90 g
-
gluten free flour mix (see Tips)300 g
-
pecan nuts150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
glacé cherries80 g
-
eggs5
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1311.8 kJ /
312.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Zucchini slice
45 min
Mini pad Thai frittatas
40 min