Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
TM6 TM5 TM31

Baked chocolate ricotta with blueberries and cream

4.2 (25 ocen)

Składniki

  • butter, for greasing moulds
  • 30 g white sugar, plus 2 tsp extra for coating moulds
  • 70 g dark chocolate chips
  • 250 g smooth ricotta cheese, drained
  • 3 eggs
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 80 g pouring (whipping) cream, plus extra whipped cream to serve
  • fresh blueberries, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1531.7 kJ / 366.1 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
26.1 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Błonnik
2 g
Sód
109.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy