Wersje kompatybilne
Mini galettes de coliflor con espinacas y ensalada de col morada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de queso parmesano, en trozos
- 300 g de floretes de coliflor
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 100 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 3 huevos
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 550 - 600 g de masa hojaldre
- 6 ramitas de eneldo fresco
- 200 g de col morada, en trozos (4-5 cm)
- 100 g manzana (cualquier tipo), en cuartos, sin semillas, con o sin piel
- 100 g de pepino, en trozos (2-3 cm)
- 2 cdas de vinagre de vino blanco
- 10 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 278 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Soufflé de huauzontle
50min
Pay de calabaza
4 godz.
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Tabule TM6
1h 30min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1 godz. 15 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Pay de atún
1h 40min
Pizza Campesina
2 Std. 10 Min