Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 150 g de ejotes
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de vinagre blanco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
- 80 g de aguacate, en cubos
- 250 g de frijoles bayos cocidos, escurrido
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1431.9 kJ / 342.3 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 513.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Estofado de tocino, pavo y poro
35min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 min
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Bowl de pollo Shawarma
1h
Sopa de pollo con verduras
40 min
Tortilla española baja en grasa
45 min