Ensalada de frijoles, aguacate y atún

Ensalada de frijoles, aguacate y atún

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 150 g de ejotes
  • 100 g de cebolla blanca en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 20 g de vinagre blanco
  • 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
  • ½ cdita de sal
  • 80 g de aguacate en cubos
  • 250 g de frijoles bayos cocidos escurrido
  • 200 g de atún en aceite escurrido
  • 100 g de jitomates cherry en mitades

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 513.8 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 1431.9 kJ / 342.3 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...