Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de poireau, coupé en tronçons
- ½ c. à café de graines d'anis vert
- 3 brins d'aneth frais
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- 300 g de filet de colin, coupé en dés
- 80 g de fromage frais, type Madame Loïk
- le jus d'1/2 citron jaune
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 180.1 kJ / 43 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 91.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmentier de lieu noir
1 godz. 20 min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Riz cantonais, brochettes de crevettes marinées
1 godz. 45 min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 min
Nems au tacaud et aux légumes épicés
1h
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 min
Baeckeoffe aux poissons
1 godz. 45 min
Samoussas aux légumes
50 min
Samoussas au thon
35 min
Samoussas de légumes épicés
55 min