Green onion flatbreads

Green onion flatbreads

3.6 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    6
  • baker's flour plus extra for dusting
    320 g
  • salt
    1 tsp
  • boiling water
    80 g
  • cold water
    80 g
  • olive oil for brushing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 280.4 mg
Białko 5 g
Kalorie 834.1 kJ / 198.6 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 31.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...