Urządzenia i Akcesoria
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
salted butter40 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
garlic cloves2
-
cauliflower cut into pieces400 g
-
milk300 g
-
water550 g
-
fettuccine300 g
-
asparagus cut into bite-size pieces2 bunches
-
blue cheese crumbled, to taste130 - 150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1097.9 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
2390.9 kJ /
569.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min