Creamy cauliflower and blue cheese pasta

Creamy cauliflower and blue cheese pasta

3.5 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • salted butter
    40 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • garlic cloves
    2
  • cauliflower cut into pieces
    400 g
  • milk
    300 g
  • water
    550 g
  • fettuccine
    300 g
  • asparagus cut into bite-size pieces
    2 bunches
  • blue cheese crumbled, to taste
    130 - 150 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • ground black pepper to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1097.9 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 2390.9 kJ / 569.3 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...