Urządzenia i Akcesoria
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
salted butter40 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
garlic cloves2
-
cauliflower cut into pieces400 g
-
milk300 g
-
water550 g
-
fettuccine300 g
-
asparagus cut into bite-size pieces2 bunches
-
blue cheese crumbled, to taste130 - 150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1097.9 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
2390.9 kJ /
569.3 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Florentine potato cakes
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Penne and vegetables
35 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Quick veggie pasta salad
30 min