Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g salted butter
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 garlic cloves
- 400 g cauliflower, cut into pieces
- 300 g milk
- 550 g water
- 300 g fettuccine
- 2 bunches asparagus, cut into bite-size pieces
- 130 - 150 g blue cheese, crumbled, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2390.9 kJ / 569.3 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 1097.9 mg
Alternatywne przepisy
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Pasta primavera
1 godz.
One pot pasta with chorizo
35 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Mushroom and bacon pasta
30min
Penne and vegetables
35 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min