Urządzenia i Akcesoria
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Sous vide steaks
-
beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)4
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)30 g
Chimichurri sauce
-
fresh parsley leaves only20 g
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
red wine vinegar15 g
-
water20 g
-
Dijon mustard10 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
Bean puree
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
lemon juice20 g
-
water100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to fry1 tbsp
To Serve
-
fresh baby spinach and rocket mix150 g
-
red onion thinly sliced50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.3 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387.5 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mashed potatoes for two
30 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Mushroom risotto
30 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Fresh tomato chutney
10 min