Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)

Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Sous vide steaks
  • beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
    4
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • garlic cloves
    4
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
    30 g
Chimichurri sauce
  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • garlic clove
    1
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • red wine vinegar
    15 g
  • water
    20 g
  • Dijon mustard
    10 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Bean puree
  • canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained
    800 g
  • lemon juice
    20 g
  • water
    100 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • extra virgin olive oil to fry
    1 tbsp
To Serve
  • fresh baby spinach and rocket mix
    150 g
  • red onion thinly sliced
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 387.5 kcal / 1620 kJ
Białko 31.8 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 155.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...