
Urządzenia i Akcesoria
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Sous vide steaks
-
beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)4
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)30 g
Chimichurri sauce
-
fresh parsley leaves only20 g
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
red wine vinegar15 g
-
water20 g
-
Dijon mustard10 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
Bean puree
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
lemon juice20 g
-
water100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to fry1 tbsp
To Serve
-
fresh baby spinach and rocket mix150 g
-
red onion thinly sliced50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
387.5 kcal /
1620 kJ
Białko
31.8 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
155.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Lychee sorbet cocktail
24 godz. 5 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Jasmine rice
40 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min