Urządzenia i Akcesoria
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Sous vide steaks
-
beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)4
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)30 g
Chimichurri sauce
-
fresh parsley leaves only20 g
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
red wine vinegar15 g
-
water20 g
-
Dijon mustard10 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
Bean puree
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained800 g
-
lemon juice20 g
-
water100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to fry1 tbsp
To Serve
-
fresh baby spinach and rocket mix150 g
-
red onion thinly sliced50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.3 mg
Białko
31.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387.5 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Mushroom sauce
20 min
Café de Paris butter
25 min
Mint sauce
5 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min