Urządzenia i Akcesoria
Saffron and cardamom poached pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Cauliflower mash
25 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min