Urządzenia i Akcesoria
Saffron and cardamom poached pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Spiced red wine pears
45 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Sour cream pastry
25 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min