
Urządzenia i Akcesoria
Muffins aux dattes et à la cassonade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 portions
Składniki
-
enduit à cuisson antiadhésif
-
de farine tout usage115 g
-
de bicarbonate de soude½ c. à thé
-
de sel⅛ c. à thé
-
de dattes dénoyautées85 g
-
de cassonade foncée140 g
-
d'huile végétale45 g
-
de yogourt grec nature115 g
-
œufs de gros calibre2
-
d'extrait naturel de vanille1 ½ c. à thé
-
d'eau1000 g
-
beurre non salé pour garnir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
209.2 kcal /
875.4 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
136 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuit vapeur en coupelle
8 Przepisów
Kanada
Kanada