Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten

Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten

4.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
40 morceaux

Składniki

  • de farine de riz blanc
    85 g
  • de flocons d'avoine roulé, sans gluten
    200 g
  • de fécule de tapioca
    60 g
  • de gomme xanthane
    ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • de beurre non salé en dés
    170 g
  • de cassonade dorée
    185 g
    185 g de cassonade foncée
  • de sucre
    115 g
  • de yogourt grec nature
    45 g
  • jaunes d'œufs de gros calibre
    2
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de pépites de chocolat noir sans gluten
    285 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 137.3 kcal / 574.5 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 17.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 94.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...