Biscuits au sucre aux épices de citrouille

Biscuits au sucre aux épices de citrouille

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
30 morceau

Składniki

Pâte à biscuits au sucre
  • 115 g de sucre
  • 115 g de cassonade
  • 225 g de beurre non salé réfrigéré, coupé en dés (1/2 cm)
  • 1 œuf de gros calibre
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 70 g citrouille purée
  • 340 g de farine tout usage
  • 2 c. à soupe épices de citrouille
  • ½ c. à thé de sel
  • de farine tout usage à dépoussiérer
Glaçage royal
  • 400 g de sucre
  • 3 c. à soupe de purée de citrouille
  • 1 c. à soupe d'eau
  • colorant alimentaire (par exemple, orange, noir)
  • vermicelles de couleur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 morceau

Sód 1332.8 mg
Białko 47.7 g
Kalorie 22915.9 kJ / 5477 kcal
Tłuszcz 194.5 g
Błonnik 14.7 g
Tłuszcz nasycony 119.4 g
Węglowodany 907.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...