Biscuits au sucre aux épices de citrouille

Biscuits au sucre aux épices de citrouille

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
30 morceau

Składniki

Pâte à biscuits au sucre
  • de sucre
    115 g
  • de cassonade
    115 g
  • de beurre non salé réfrigéré, coupé en dés (1/2 cm)
    225 g
  • œuf de gros calibre
    1
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • citrouille purée
    70 g
  • de farine tout usage
    340 g
  • épices de citrouille
    2 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à thé
  • de farine tout usage à dépoussiérer
Glaçage royal
  • de sucre
    400 g
  • de purée de citrouille
    3 c. à soupe
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • colorant alimentaire (par exemple, orange, noir)
  • vermicelles de couleur

Wartości odżywcze na 30 morceau

Kalorie 5477 kcal / 22915.9 kJ
Białko 47.7 g
Tłuszcz 194.5 g
Węglowodany 907.2 g
Błonnik 14.7 g
Tłuszcz nasycony 119.4 g
Sód 1332.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...