Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)

Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)

4.8 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 morceau

Składniki

  • de flocons d'avoine cuisson rapide sans gluten, divisé
    115 g
  • de cosses de psyllium
    15 g
  • de riz long blanc
    70 g
  • poudre à lever sans gluten
    2 c. à thé
  • blancs d'œufs de gros calibre
    3
  • de vinaigre de cidre
    30 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • d'eau tiède
    170 g
  • de beurre non salé à servir

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 200 kcal / 837 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 628 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...