Coupes de granola enrobées de chocolat

Coupes de granola enrobées de chocolat

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portion

Składniki

  • de canneberge séchées
    85 g
    85 g de cerises acides sèches
  • de flocon d'avoine
    140 g
  • de farine de millet soufflé
    30 g
  • de graines de tournesol brut
    45 g
  • de graines de citrouille brut
    30 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à thé
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 c. à thé
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de miel
    140 g
  • de pépites de chocolat noir sans produits laitiers
    225 g
  • huile de noix de coco
    2 c. à thé
  • beurre de graines de tournesol en magasin ou à la maison
    170 g
    beurre de graines de citrouille, en magasin ou à la maison

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274.1 kcal / 1146.7 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 20.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...