Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Chunky guacamole
10 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Roasted fennel dip
35 Min
Fresh jalapeño dip
5 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min