Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Grenadine
45 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Pears in orange syrup
45 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Cheese and bacon scones
35 min
Better banana cake
45 min