Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3h 30min
Christmas bakewell slice
1h 20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
Beef stock paste
3h
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Custard
10min
Fruity dream
10min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min