Polenta al formaggio

Polenta al formaggio

4.8 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 750 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di farina di mais bramata
  • 100 g di formaggio Toma piemontese a dadini
  • 15 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 426.8 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 2319.9 kJ / 554.5 kcal
Tłuszcz 29.9 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Węglowodany 57.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...