Urządzenia i Akcesoria
Polenta al formaggio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni
Składniki
-
750 g di acqua
-
10 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
150 g di farina di mais bramata
-
100 g di formaggio Toma piemontese a dadini
-
15 g di burro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
426.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
2319.9 kJ /
554.5 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il carrello di dicembre
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Polenta di grano saraceno
1 godz.
Torta salata pasquale
2 godz.
Lasagne valtellinesi
2 godz.
Pizzoccheri
50 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 min
Risotto alla valdostana
35 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min