
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 porzione
Składniki
-
scalogno a metà1
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)80 g
-
di vino bianco10 g
-
di acqua220 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di formaggio fresco spalmabile20 g
-
di Emmental a dadini (1 cm)20 g
-
di Taleggio a dadini (1 cm)20 g
-
di Gorgonzola a dadini (1 cm)20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
694 kcal /
2904 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
38.3 g
Węglowodany
66.2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per me!
19 Przepisów
Włochy
Włochy