Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)

Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)

4.5 79 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 porzione

Składniki

  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
    80 g
  • di vino bianco
    10 g
  • di acqua
    220 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio fresco spalmabile
    20 g
  • di Emmental a dadini (1 cm)
    20 g
  • di Taleggio a dadini (1 cm)
    20 g
  • di Gorgonzola a dadini (1 cm)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 694 kcal / 2904 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 38.3 g
Węglowodany 66.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...