Risotto ai quattro formaggi

Risotto ai quattro formaggi

4.2 206 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno a metà
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di ricotta ben scolata dal siero
    50 g
  • di Emmental a dadini (1 cm)
    50 g
  • di mozzarella di bufala a pezzi piccoli
    50 g
  • di Gorgonzola a pezzi piccoli
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...