Risotto alla valdostana

Risotto alla valdostana

4.5 160 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)
  • 320 g di Fontina a dadini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 640.7 mg
Białko 26 g
Kalorie 3122.1 kJ / 745.7 kcal
Tłuszcz 41.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Węglowodany 63.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...