Compotée d'oignons, poires et truffe

Compotée d'oignons, poires et truffe

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
900 g

Składniki

  • 350 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g de beurre
  • 4 poires coupées en morceaux
  • 35 g de miel
  • 100 g de vin rouge
  • 30 g de truffe noire fraîche râpée
  • 4 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre 5 baies

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 900 g

Sód 2225 mg
Białko 9 g
Kalorie 3412 kJ / 817 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 37 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 118 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...