Compotée d'oignons, poires et truffe
TM6 TM5 TM31

Compotée d'oignons, poires et truffe

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 350 g d'oignons, coupés en deux
  • 30 g de beurre
  • 4 poires, coupées en morceaux
  • 35 g de miel
  • 100 g de vin rouge
  • 30 g de truffe noire fraîche, râpée
  • 4 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre 5 baies

Wartości odżywcze
na 900 g
Kalorie
3412 kJ / 817 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
118 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
37 g
Sód
2225 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy