![Compotée d'oignons, poires et truffe Compotée d'oignons, poires et truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44b24c1df2741f0ae8ee804d90843a4f/Derivates/c652567f2daa256b9f652d350ddb49af0b3dca91.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
- 4 poires, coupées en morceaux
- 35 g de miel
- 100 g de vin rouge
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 900 g
- Kalorie
- 3412 kJ / 817 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 118 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 2225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1 Std.
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1 Std.
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Sauce au fromage
20 Min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12h 40min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 Min