Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
- 4 poires, coupées en morceaux
- 35 g de miel
- 100 g de vin rouge
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 900 g
- Kalorie
- 3412 kJ / 817 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 118 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 2225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce caramel au café
45 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1小时
Risotto
30min
Pain d'épices, compotée mandarines-gingembre et chantilly vanille
2 Std.
La sauce sriracha 🌶️🌶️🌶️
168 Std. 30 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
Chantilly
5 dk