Urządzenia i Akcesoria
Compotée d'oignons, poires et truffe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
900 g
Składniki
-
350 g d'oignons coupés en deux
-
30 g de beurre
-
4 poires coupées en morceaux
-
35 g de miel
-
100 g de vin rouge
-
30 g de truffe noire fraîche râpée
-
4 pincées de sel
-
3 pincées de poivre 5 baies
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
2225 mg
Białko
9 g
Kalorie
3412 kJ /
817 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
37 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
118 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1 Std.
Compotée aux lardons
25 Min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Crumble pomme-cannelle
45 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min