
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté en morceaux
- 600 g d'oignons jaunes (5 oignons), coupés en quatre
- 40 g de beurre en morceaux
- 30 g de farine
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau bouillante
- 2 cubes de bouillon de légumes émiettés
-
4
tranches de pain de campagne
lub 8 tranches de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kcal / 1388 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 26 g