Soupe à l'oignon gratinée

Soupe à l'oignon gratinée

4.1 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de comté en morceaux
  • 600 g d'oignons jaunes (5 oignons), coupés en quatre
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 30 g de farine
  • 100 g de vin blanc
  • 600 g d'eau bouillante
  • 2 cubes de bouillon de légumes émiettés
  • 4 tranches de pain de campagne
    8 tranches de baguette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1388 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...