Soupe à l'oignon gratinée

Soupe à l'oignon gratinée

4.0 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de comté en morceaux
    100 g
  • d'oignons jaunes (5 oignons), coupés en quatre
    600 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de farine
    30 g
  • de vin blanc
    100 g
  • d'eau bouillante
    600 g
  • de bouillon de légumes émiettés
    2 cubes
  • de pain de campagne
    4 tranches
    8 tranches de baguette

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1388 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...