Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes, en cubes (1 cm)
-
350
g de fruits rouges frais variés
lub 350 g de fruits rouges surgelés variés - 100 g de farine
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les plats
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1742 kJ / 418 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Crumble de pommes et myrtilles à l'huile de coco
1 Std.
Crumble de fraise
45 Min
Crumble pommes-figues
45 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Cake pomme et cannelle
55min
Crumble croustillant aux pommes et aux fruits rouges
50 Min
Crumble pomme-cannelle
45 Min
Crumble pommes-framboises
50 Min