Gâteau écailles de poisson

Gâteau écailles de poisson

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 parts

Składniki

  • 400 g de chocolat noir en morceaux
  • 160 g de beurre en morceaux, et 1 noisette pour le moule
  • 4 œufs
  • 120 g de sucre en poudre
  • 100 g de farine de blé et 1 c. à soupe pour le moule
  • 5 g de levure chimique
  • 230 g de crème liquide entière
  • 2 kiwis en demi-tranches
  • framboises fraîches pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 1900 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...