Okonomyaki, omelette japonaise  au chou blanc

Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc

4.0 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de miel
    20 g
  • de sauce de soja
    30 g
  • de ketchup
    60 g
  • de sauce Worcestershire (opcjonalnie)
    40 g
  • de chou blanc en morceaux
    400 g
  • œufs
    4
  • de farine de blé
    200 g
  • d'eau
    280 g
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de mayonnaise
    2 c. à soupe
  • oignons nouveaux (opcjonalnie) ciselés
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 241 kcal / 1006 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...