Okonomyaki, omelette japonaise  au chou blanc

Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc

4.0 43 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de miel
  • 30 g de sauce de soja
  • 60 g de ketchup
  • 40 g de sauce Worcestershire (opcjonalnie)
  • 400 g de chou blanc en morceaux
  • 4 œufs
  • 200 g de farine de blé
  • 280 g d'eau
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de mayonnaise
  • 2 oignons nouveaux (opcjonalnie) ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1006 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...