Boulettes de lieu, coco et légumes verts

Boulettes de lieu, coco et légumes verts

4.3 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de filets de lieu noir sans peau en morceaux
    300 g
  • échalotes
    2
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de gingembre frais
    2 cm
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    2 c. à soupe
  • de coriandre fraîche effeuillé
    1 bouquet
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de pâte de curry jaune
    1 c. à soupe
  • de boisson à la noix de coco
    300 g
  • de sauce de soja
    2 c. à soupe
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 pincée
  • de pois gourmands
    150 g
  • de fleurettes de brocoli
    150 g
  • citron vert en quartiers
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1134 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...